ESKİŞEHİR / ODUNPAZARI - Şehit Serkan Özaydın İlkokulu

May

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Nisan ayı takvimine uygun olarak"Bu Nedir?"

etkinliği ile öğrencilerimiz kelime  dağarcığını zenginleştirici  çalışma yaptılar.

Grafiti  çalışmalası ile  projede öğrendiğikleri kelimelerle yaratıcılık becerilerini sergilediler.

Nis

YÜZ YÜZE 100 OYUN PROJESİ  kapsamında yürütülen etkinliklerimiz 2. dönem de tüm sınıflarda öğrencilerimizin katılımlarıyla devam etmektedir.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı mahalle sakinlerinin de katılımıyla coşkuyla kutlandı.

Mrt

Okulumuz  1/A ve 1/B Sınıfı  öğretmenleri  Yasemin BOSTAN ve  Canan ARAS  Türk ve yabancı ortakları ile beraber yürütecekleri "Scıence and Values Meet "eTwinning Projesine başlamıştır.

Mrt

Dilimizin Zenginilkleri Projesi Kapsamında Mart Ayı takvimine uygun olarak öğrencilerimiz  okudukları ve izledikleri "Keloğlan", "Anlamını Bul", "Kelime Türetme" ve "Kare Bulmaca" etkinliklerini yaptılar.

18 MART ÇANAKKALE DENİZ ZAFERİNİN YIL DÖNÜMÜ VE ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü etkinlikleri kapsamında okulumuz da güzel bir tören icra edilmiştir

Şbt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi'nin  5-9 Şubat haftası kapsamında, bakanlığımızın göndermiş olduğu takvime uygun öğrencilerimiz " Anlat Bakalım" etkinliği ile belirlenen sözcükleri beden diliyle anlatarak kelime hazinelerini geliştirdi.

Şbt

Yüz Yüze 100 Çocuk Oyun Proje Faaliyetleri kapsamında yürütüşlen etkinliklerimiz tüm sınıf düzeylerinde öğrencilerimizin katılımlarıyla gerçekleşmektedir.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi etkinliklerinden Ocak ayı etkinliklerinden "Hatırlatmaca" çalışması ile öğrencilerimiz numaralandırılmış  kelime gruplarının anımsattığı  yeni  sözcüğü bulmaya  çalıştılar.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi etkinliklerinden "Anlamını Bul" çalışması ile öğrencilerimiz hem eğlendi hem öğrendi .Seçilen sözcüğü yasaklı kelimeler kullanmadan anlatmaya çalıştı.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi etkinliklerinden  "Bilen Oturur " çalışması ile öğrencilerimiz anlamını bildikleri  sözcüklerin  eş anlamını bulmaya çalıştı.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi #sevgisınıfı "Etkileşimli Kitap Okuma ve Sanat Etkinliği

Ara

Kütüphane Kulübünün organize ettiği ve Kitap Okuma ile ilgili farkındalık oluşturmak için yapılan Okul Okuyor Etkinliği ile tüm paydaşlar ve veliler okul koridorunda bir saat kitap okudu.